چرا هنگام ورزش نفس کم می آوریم؟

 

 

 

 


در این مجله می‌خواهیم به دلایلی بپردازیم که باعث می‌شود شما هنگام ورزش کردن نفس کم می‌ارید. پس تا پایان این مجله با ما باشید.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۱- صحیح نفس بکشید. 

 

 

 

 

 


همیشه موقع ورزش کردن با صدای بلند نفس بکشید. این روشی است که باعث می‌شود نفس کشیدن در حین انجام فعالیت را فراموش نکنید و نفس کم نیارید. حین فعالیت با صدای بلند عمل دم را انجام دهید سپس بازدم را با صدای بلند انجام دهید. دم، بازدم، دم ، بازدم، این یعنی نفس کشیدن.

 

 

 

 

 

۲- آب و هوا اذیتتان می‌کند.

 

 

 

 

 

بعضی افراد در هوای مرطوب و سرد نمی‌توانند درست تنفس کنند، بعضی افراد هم در هوای گرم و خشک. شما برای ورزش کردن باید آب و هوا مناسب بدن خود را انتخاب کنید. شما می‌توانید وقتی آب و هوای بیرون مناسب ورزش شما نیست در خانه به ورزش بپردازید.

 

 

 

 

 

۳- تمرینات سخت انجام می‌دهید.

 

 

 

 

 


شما هر چقدر بیشتر ورزش کنید به اکسیژن بیشتر نیازمندید. اگر در مرحله‌ای قرار دارید که نفس کم می‌آورید بدانید که زیاده روی کردید. بهتر است در ابتدا با تمرین‌های سبک شروع کنید و مرحله به مرحله تمرین خود را سنگین‌تر کنید.  

برای باز شدن نفس، این تمرین را انجام دهید:  

هر روز زمانی را برای نفس کشیدن اختصاص دهید. به پشت دراز بکشید، چشم و دهان خود را ببندید و هوا را به داخل و خارج بدهید. شش‌های خود را پر از هوا کنید و به آرامی از قفسه سینه خارج کنید. این عمل دیافراگم شما را باز می‌کند، اکسیژن بیشتری به شما می‌رساند و باعث می‌شود احساس بهتری پیدا کنید.

 

 

 

 

 

۴- تنفس بینی و دهانی

 

 

 

 

 


بعضی از دوندگان معتقدند که تنها باید از طریق بینی نفس بکشند و از طریق دهان هوا را خارج کنند. این روش برای یوگا و برخی از ورزش‌های رزمی نمایشی ترویج داده می‌شود ولی برای ورزش‌های سنگینی مانند رانینگ مناسب نیست. ماهیچه‌های شما در حین دویدن به اکسیژن نیاز دارد تا حرکت کند و بینی به تنهایی نمی‌تواند کامل باشد. پس موقع ورزش سنگین تنها به تنفس از طریق بینی بسنده نکنید و از دهان کمک بگیرید.

 

 

 

 

 

۵- تنفس با سرعت پایدار 

 

 

 

 

 

شما وقتی می‌دوید اگر با یک سرعت پایدار این کار را انجام دهید احتمالاً اکسیژن کم نیاورید. پس موقع دویدن یک سرعت ثابت مناسب با توان خود انتخاب کنید و با همان سرعت ادامه دهید.

 

 

 

 

 

۶- ریتم متناوب تنفس 

 

 

 

 

 

یک مقاله تحقیقاتی در سال ۲۰۱۳ نشان داد که دوندگان تنفس خود را با گام برداشتن هماهنگ می‌کنند. در این مقاله بهترین روش برای دم و بازدم نشان می‌دهد که هنگام دویدن، برداشتن هر سه گام برای دم و برداشتن هم دو گام برای بازدم مناسب است.

 

 

 

 

 

021 88 03 62 53
تلفن تماس جهت پشتیبانی
ایمیل
bemsport2020@gmail.com​​​​​​​
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش